.

Harcsa úr


Interjú Harcsa úr felfedezőjével


- Kit ábrázol a kép?
- Kit ábrázol a kép? Jaa! Hát Harcsa urat, természetesen.
- Mi a teljes neve?
- Valamit kitaláltam, pillanat… mit mondtam tegnap? Nem lehet leállítani? Felfüggeszt, itt van! (hosszú szünet) Harcsa Arnold.
- Nem kell ilyen kimérten mondani, úgyis csak én fogom hallani.
- De titokban Harcsa Arcsinak hívja magát, és a barátai is így hívnák, viszont őket megette, úgyhogy ők már nincsenek. Ezért ők már nem hívhatják Harcsa Arcsinak.
- Honnan származik Harcsa Arcsi?
- Őt az ufók hozták, hogy tengeri szörny legyen és mindent megegyen. És mindent elemeire bontson, és hogy a fekáliájából hatalmas víz alatti kastélyt építsen magának.
- Pontosan kik hozták ide?
- Az ufonauták.
- És mikor?
- Nézzük csak. Hát, amikor jöttek azok a porcos halak, azután egy kicsivel. Olyan pár milliárd évvel ezelőtt.
- Csak egy van belőle a Földön?
- Természetesen. Belőle csak egy van a Földön.
- Beszéljünk egy kicsit a kinézetéről.
- Hát neki van hatalmas bajusza, ami a legjellegzetesebb tulajdonsága. Azzal ragadja meg az áldozatait, és kebelezi be egészen a nagy-nagy szájszervén keresztül, amiben éles fogak találhatók, amik széttrancsírozzák az áldozatot. De általában csak segítik bejutni a szájnyílásába a kajcsit.
- Jól veszem észre, hogy a szeme hipnotizáló képességekkel bír?
- Igen, rendelkezik hipnotizáló képességekkel. Ezzel mindig terelgeti a kis halacskákat oda, ahova ő akarja hogy menjenek.
- Miért ilyen elegáns?
- Azért, mert úgy érzi, hogy ő egy komoly ufó. Jó benyomást akar kelteni a tengeralatti élővilágban, és nem akar meztelenül járni, mert akkor nem tisztelnék rendesen. Úgy érzi, hogy egy ilyen szörnynek illendő elegáns ruhát hordania, hogy tiszteljék és tudják, hogy ő bárkit megehet.
- Mekkora a valóságban?
- A valóságban? Akkora, mint a képen. De változtatni tudja a méretét igazából, mert hipnotizál. És hogyha hipnotizál, akkor nagyobbnak láthatod, vagy kisebbnek, ahogyan ő akarja.
- Kik voltak a szülei?
- Ugye az ufonauták hozták el őt, és két harcsa volt a szüleje egy bolygóról, ahol harcsa-ufonauták éltek. Ott született, de ő nagyon gonosz volt és el akart menni, hogy pusztíthasson, és ezért ide kellett jönnie.
- Kik fedezték fel?
- Mdxwpeuhwj.
- Lemerültél a tenger alá?
- Igazából nem. Csak beleláttam egy algó algának a fejébe.
- Minek?!
- Egy algó algának, azaz egy algusznak, aki éppen tanulmányozta a tengerbiológiát. És akkor láttam meg Harcsa urat, aki azonnal hipnotizálta, jól elkapta és megette.
- Ez borzalmas.
- Viszont én beleláttam az agyába. És akkor én is láttam, meg ő is látta. Ő tapasztalta meg, hogyan néz ki, az algó alga, csak igazából én tudtam meg, mert ő meghalt, mert azonnal meg lett evve.
- Kell még tudni valamit? Nagyon veszélyes?
- Tilos a tengerbe menni.
- Szárazföldi életre is képes?
- Még gyűjtögeti az energiáját, de titkos célja, hogy kiterjessze hatalmát. Véleményem szerint a földalatti szervezkedése és a fekáliaraktár leragadása ahhoz fog majd vezetni, hogy egy idő után nem csak a tengereket, hanem a szárazföldet is uralni akarja majd.
- Hosszútávon a fekália milyen hatással van a tengeri élővilágra?
- A felszabaduló gázok elkábítják először a halakat, és hogyha sokáig ott tartózkodnak a közelében, akkor megmérgeződnek és meghalnak.
- Nem változik meg a víz kémhatása?
- Azt is Harcsa Arnold irányítja.
- Mi történne, ha esetleg kijönne a partra?
- Akkor az embereket azonnal hipnotizálná, és megenné mindegyiküket.
- És akkor mi maradna a bolygóból?
- Fekália.
- Köszönöm az interjút.
- Nagyon-nagyon szívesen. Van mit.

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal