.

Paqusilahl





i couldn't stop myself
i knew i'd do it again
but i could heal myself
if i could feel your skin
and if i comprehend this moment
i know we'll live again
and if i heal your wound
we will make love again
and now we're slipping through this millenium
we should feel sorry for the people
can i kiss your skin?
and there's hunger in the desert
and missiles in the sky
and every soul is interwoven
before the wrong or right
i know we'll live again
though it's just a feeling
i know we'll never end
i'll keep you company

A Hagyma-fivérek szívélytelen üdvözletüket küldik a trópusi Hagyma-szigetekről. Vakációra indultak az egész éves fáradalmak kipihenése végett. Bepakoltak minden szünidei kelléket: strandtörcsit, frizbit, teniszütőt (szigorúan 1 darabot, hiszen Mortimernek néhány szoros öltés nehezíti karmozgását - ennek ellenére Barbi márkajelzésű terepjárójukat ő vezeti), hordozható magnót, egy doboz tejet. Természetesen nem maradhat el a káros sugarak elleni védelem; Ekton napszemüvege szigorú tekintetet kölcsönöz viselőjének, míg Mortimer a volánnál bájos, halvány türkizben olvadozó műanyagkalapot öltött magára, tökéletesen illeszkedve a trópusi színvilágba. Figyelmesen kémlelve az üdvözlőlapot észrevehetünk egy potyautast is. A gonosz kis kétéltű Hagymáék esőerdő-béli tanulmányútján csapódott a Barbi-járgánynak. A védett állatok manapság mindent megengedhetnek maguknak?!

Ekton Hagymáról és Mortimer Hagymáról a későbbiekben még lesz szó. Kiderül, hogyan lett saját szigetük, illetve miért viselnek a tengerparton is csokornyakkendőt, valamint hogy mivel is foglalkoznak szünidőn kívül.


(nagyban nézd, vagy sehogy)

K.R.Ű.

Kevorkian pogány nyulai után senki ne reménykedjen, hogy nem leselkedik az emberiségre egyéb tapsifüles-szörnyeteg. Szörnyológiánk következő vendége a Kövér Rózsaszín Űrnyúl (KRŰ). Amint a mellékelt ábra mutatja, a rémült kozmonauták (feltételezhetően) lélegzetvisszafojtva, tátott szájjal, elernyedt musculus sphincter ani externus-szal kémlelnek egy azonosítatlan objektum (talán a Hold, vagy egy pénzérme?) elleni offenzívát. Mindeközben a KRŰ orrnyílásaiból hatalmas fénycsóvák lövellnek ki messzi galaxisok irányába, melyek minden élőt és nem nyulat elpusztítanak. A súlytalanság állapotában speciális ugróláb-szerv biztosítja a KRŰ mozgását. Sajnálatos módon útvonala épp keresztezi a Föld az évnek ebben az időszakában a Nap körüli pályán elfoglalt helyét, így bolygónkból nem marad más, mint nyúlbogyó méretű űrszemét.


Kevorkian

Dr. Jack Kevorkian: For He Is Raised


Acid Bath: Paegan Terrorism Tactics


... és:

Újabb bejegyzések Régebbi bejegyzések Főoldal